Arttravel
kunst og kulturrejser

Udenlandske rejser

Galleriets kunder og venner, og ikke mindst Stjernegaards kunder, mfl. inviteres med på rejser, der handler om kunst, kunsthistorie og poesi.

Galleriet har gennemgået en strukturændring og står stærkere end nogensinde. Det skal her blot konstateres – for dem der undrer sig – at rejserne har givet mig, Tom Christoffersen, mere lyst og energi til galleridrift end nogensinde. Derudover har jeg nået en alder, hvor man vel har lov til at have en vis arrogance. Altså, man gør det, man har lyst til.

Tom Christoffersen vil selv lede 2-3 udenlandsrejser hvert år. 

Henrik Bilidt vil lede rejser for Arttravel. 

Flere kammerater fra Eventyrernes Klub vil lede andre rejser.

Rejserne er udarbejdet i samarbejde med Stjernegaard Rejser

Alt det praktiske tager de sig af.

Stjernegaard Rejser er i dag en af landets stærkeste arrangører af grupperejser.

Rejserne er sammensat af undertegnede, og hoteller, restauranter og flyselskaber er mine valg.

Dette kunne ikke lade sig gøre uden Stjernegaard Rejsers hjælp.

Bemærk: deltagerantallet er begrænset til 14 personer. Garanteret afrejse ved 10 deltagere.

– Tom Christoffersen

Indenlandske rejser

Vi arbejder fx på et program for en Læsø-tur. Her vil der være besøg i de ellers lukkede atelierer hvor Asger Jorn og Per Kirkeby arbejdede.

Danmarks måske største profiler havde værksted på samme ø – kun få km fra hinanden. Derudover viser det sig, at en lang række andre kunstnere kom forbi øen. Guldaldermaleren Martinus Rørby for bare at nævne en.

Der vil blive en endagstur med privat fly fra Roskilde lufthavn og en anden tur med to overnatninger på Læsø. Her vil både Mikkel Amby, Fanny Augusta Christoffersen og undertegnede ledsage turene. 

Mere herom senere.

Jeg ejer Asger Jorns hus på Læsø: jorn-laesoe.dk

Rejseledere

Henrik Bilidt er uddannet civilingeniør og har i mere end 25 år gennemrejst den islamiske kulturkreds fra Marokko til Centralasien. Han var med Tom Christoffersen på de første ørkenrejser gennem Libysk Sahara på kamel og med på den første researchrejse til Iran i 1994. Sammen med Tom deltog han i den legendariske rejse over land fra Peshawar til Isfahan.

Henriks fascination af landene har først og fremmest basis i grænselandet mellem Vesten og Orienten samt ikke mindst i brydningsfladen mellem Bibel og Koran.

Han har bl.a. medvirket i Danmarks Radios TV- og radioudsendelser om ‘Den Arabiske rejse’ (også kendt som Carsten Niebuhr-ekspeditionen), og på vores rejser redegør han for de mange historiske forbindelser, der er mellem Danmark og Orienten, samtidig med at han er velinformeret om de mange konflikter og den politiske uro, der præger ikke mindst Mellemøsten.

Henrik Bilidt har ved flere lejligheder arrangeret besøg på Det Kongelige Bibliotek / Botanisk have / Nationalmuseet inden afrejsen. Netop for at sætte rejsen i historisk perspektiv.

Vi arrangerer rejser til:

Ud over rejserne vil vi tilbyde dig at leje en lejlighed eller hus følgende steder:

Paris

I hjertet af Paris med udsigt til Louvre

Nice

1. parket på Côte d'Azur

Hornbæk

200 m. fra stranden

Læsø

Asger Jorns hus og atelier

Sverige

Ødegård tæt på Växjö

Scroll til toppen